Η εταιρεία – Ally - Στρατηγική Μάρκετινγκ & Δημόσιες Σχέσεις.

Η αποστολή μας

Το 2010, μια μικρή εταιρεία μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων γεννήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Πολλά στοιχεία έχουν αλλάξει από τότε: τα ονόματα των δρόμων, η αισθητική της πόλης, το μέγεθος της εταιρίας, η οικονομική κατάσταση της χώρας. Ένα στοιχείο ωστόσο, παρέμεινε σταθερό για εμάς: η αποστολή μας.

deliver

ΔΙΑΝΟΜΗ

deliver

ΕΡΓΑ

deliver

ΑΝΘΡΩΠΟΙ

deliver

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Αριστεία

Κάθε νέο πρότζεκτ αποτελεί μια σειρά από νέους στόχους και μια ευκαιρία για νέα επιτεύγματα. Αντλώντας ένα κομμάτι σοφίας απο το παρελθόν: «Είμαστε ό,τι επανειλημμένα κάνουμε. Συνεπώς, η αριστεία, δεν είναι μια πράξη, αλλά μια συνήθεια». Αριστοτέλης

Καινοτομία

Η καθημερινή μας δριαδρομή μας αποδεικνύει πως συνδυάζοντας την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την στοχευμένη δράση παρέχουμε υπηρεσίες που αναπτύσσουν τις επιχειρηματικες δραστηριότητες των πελατών μας.

Πειραματισμός

Παρόλο που δεν είμαστε μηχανικοί και το περιβάλλον εργασίας μας δεν είναι το εργαστήριο, μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με νέες ιδέες από διαφορετικούς τομείς και κλάδους. Συνθέτουμε, τροποποποιούμε και μετασχηματίζουμε αυτές τις ιδέες προκειμένου να παραχθούν νέα, μοναδικά αποτελέσματα.