Προωθώντας την ελληνική υψηλή γαστρονομία σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, υπό την επιμέλεια της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου

Μέσα από το περιοδικό F.A.B. της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την εκδήλωση και το δείπνο που παραχωρήθηκε στα πλαίσια του Hellenic Initiative Inaugural Gala και του #OneGreece, στη Νέα Υόρκη, προωθήθηκαν με μοναδικό τρόπο ελληνικές επιχειρήσεις βρώσιμων προϊόντων και υψηλής γαστρονομίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, 600 και πλέον ξεχωριστοί προσκεκλημένοι, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς και πολλοί ακόμη Έλληνες επιχειρηματίες και καλλιτέχνες που διαπρέπουν σε διεθνές επίπεδο.

Η Ally επιμελήθηκε και διαχείριστηκε τις εταιρίες που συμμετείχαν και προβλήθηκαν μέσα από το εν λόγω limited edition περιοδικό.

Η Αργυρώ, δρώντας ως πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας και μαγειρικής τέχνης, κατάφερε να μεταφέρει γνώσεις και τεχνικές, παρουσιάζοντας παράλληλα αξιόλογες εταιρίες στο χώρο του τροφίμου, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού. Επιπλέον, η Αργυρώ είχε την επιμέλεια της προετοιμασίας του δείπνου παραχωρήθηκε σε αυτή τη σημαίνουσα εκδήλωση.

#OneGreece

Το #OneGreece.org ειναι μια διεθνής καμπάνια με στόχο της επαγρύπνηση του φιλελληνικού αισθήματος, χορηγούμενη από το The Hellenic Initiative (THI), ενεργοποιώντας τη στηριξη προς τους Έλληνες πολίτες.  Ενισχυμένη από φωνές τόσο από την Ελλάδα, όσο και από τη διασπορά, η εν λόγω πρωτοβουλία φιλοδοξεί να γνωστοποίησει τη νέα πραγματικότητα, θέτοντας νέες βάσεις οικονομικής ανάκαμψης.