Υψηλή Ραπτική για καλό σκοπό

Το Medasset, έργο του οποίου είναι η προστασία της θαλάσσιας χελώνας και των βιότοπων σε όλη τη Μεσόγειο, διοργάνωσε το ετήσιο απογευματινό του τσάι στο ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία η πρόεδρος του Medasset, κυρία Λίλη Βενιζέλου καθώς και 200 κυρίες της υψηλής κοινωνίας, φίλοι και υποστηρικτές των δράσεων του οργανισμού.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα shows υψηλής ραπτικής του νέου και ταλαντούχου σχεδιαστή μόδας STYΛΙΑΝOS καθώς και του γνωστού οίκου Faliakos by Petridis.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν το ΙΑΣΩ General – Γενική Κλινική, τα Earth Friendly Products – τα προϊόντα με φυτικά συστατικά για την οικογένεια και το σπίτι, η εταιρία Grekodom Development και η εταιρία Beayty Wishes – εταιρία καλλυντικών που προσέφερε δώρα στις καλεσμένες.

Η Ally, επιμελήθηκε την διοργάνωση των fashion shows και των δημοσίων σχέσεων.

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο κος. Βαρδής Βαρδινογιάννης, και η συζηγός του, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίδα», κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.